bad bad & shopping

ja , idag så har jag och sara badat. Innan det var vi två och shoppade med agnes och jag köpte en klänning, tunika, två par skor, shorts ;) fint fint. När jag kom hem så började jag med att städa, det såg verkligen förjävligt ut efter det städade jag min garderob så nu ser det fin ut. Ja , det kommer inga bilder ifrån idag, men gamla bilder kommer dt. kram på er! puss ronya <3


jag och jaqueline omgjorda.


Sara bakom bladen;D



Jag och agnes älskade tröjorna från BIKBOK! :)

Upptagen

Förlåt att jag inte har uppdaterat så mycket men har varit så upptagen idag och igår. Idag har vi inte gjort så mycket, vi har grillat, badat massor och varit ute för det mesta. Igår sov vi på agnes balkong och det var jätte mysigt , fast vaknade av att jag var helt blöt eftersom att solen hade lyst på mig ungefär hela morgonen! Men sara är här nu och hon ska sleepa här, så vi ska börja dra oss bakåt , gå och sova. Så godnatt på er, puss& kram Ronya


I vintras, Ronya <3 Sara



tjooooooockis.


Innebandy, my life.

Hos jaqie

heeej, nu är jag hos jaqueline, och vi ska vidare till muk, men hon måste fixa sig först så jaa det tar nog sin lilla tid. Ska också lägga inte bilder sen från kvällen. Men just nu ska jag bara ta det lugnt. Jusste har fyra böcker jag måste betala för på bibblan, man ba OMG!? så jag fick lite damp och så. jaja, min brorsa kom iaf hem idag på morgonen från thailand, och som vanligt har han alltid med sig grejer. Men det är ju svårt att köpa äkta saker där, så jag nöjde mej med att få mina FALSKA jeans och min FALSKA t-shirt. haha jag har verkligen aldrig tänkt på märken, bara kläderna är snygga så:) Jag ska iaf hitta på något nu, men ni kan väl nöja er med en bild på mej och jaqueline?


ZZzzzzZ

BEDTIME! Ja , nu ska jag sova. Ska äta lite innan , är jätte hungrig. Godnatt på er alla , love you <3

Gullig bild på Min kusin, jag och renee ( lillasyster )
pöss

Äntligen hemma

Heeej, det har varit en lång dag idag. Jag har bla dansat, och nu på måndag, tisdag ska vi vara på dansen mellan 12:00 till 15:00. Eftersom vi har repetion på våran dans vi ska visa upp för föräldrarna. Och vi ska göra det på onsdag, så jag börjar bli lite nervös för att glömma bort mej. Hehe! aja ska också skriva på lappen för c språk, eftersom jag vill vara språkkunnig och för att det är kul att kunna andra språk. Jag har franska nu och ska välja spanska, hoppas att jag inte är den enda från min klass som väljer det. Men nu ska jag hoppa in i dushen, känner mej väldigt äcklig från idag. Men jag passar på att lägga in några bilder, på mej utan plattat hår. 

puss / Julia


Här är jag, lockigt hår va?


hahah jag försökte visa mitt hår:P

byebye

skooola imorrn, ska sleepa nu! godnatt everybody. syns imorrn ;) <3
p.s barca vann Champions League

syster och jag , som små.
/ ronya

HELT OTROLIGT!

Ni kommer säkert inte att tro det här, men det är han som sjunger! Han sjunger en disney låt ur aladdin. Lyssna efter ett ta,  helt otroligt säger jag bara! Nästa video klipp, i will always love you. jätte grymt bra också!

Aladdin sången


I will always love you - Nick Pitera.



/ Ronya

Match

Hejhej! som ni ser så har jag inte uppdaterat så mkt, förlåt. Har haft ganska fullt upp och inte orkat , men ska skärpa mig nu! Idag hade vi match ( innebandy ) mot föräldrarna, jätte kul faktiskt. Det blev 7-7 sen straffar och vi vann med 3-1 i straffar! Sen fick vi en varsin innebandy boll i olika färger och jag blev årets ASSISTDROTTNING! okej , tredje året i rad. Men blir fortfarande lika glad :) Hoppas jonas brothers biljetterna kommer snart, annars så får jag väl bara vänta och vänta ..


Har blivit helt kär i den här låten, grymt fin! Akon - Come back 2 me.




Nya collage av mig (: Jonas brothers, helt besatt.


/ Ronya <3

Svar på en fråga

heeej, jag såg nyss att en fråga kommit upp angående mobbning och vad jag och ronya anser vara en tönt. Jag kan bara säga att jag avskyr mobbnig,  och det är kanske för att min brorsa blev REJÄLT mobbad som liten. Det onödiga är ju att dem aldrig har någon annledning, jaa man kan säga att han blev bla slagen och kom hem med massor av blåmärken.  Och angående vad vi anser vara en tönt är förklaringen inte enklare än att det egentligen inte finns någon som klassas för tönt. Det är bara något man kommer på när man nämner någon som man inte tycker har lika stor status som än själv eller som andra. Jag ska inte säga vad jag anser vara en tönt eftersom jag inte kan förklara det. Men jag tycker inte att ordet tönt är någon förklaring på någon utan bara ett ord som annvänds av dem som alltid kommer nervärdera människor. Vad tycker ni?

puss / Julia 

Lite tips

Heeej, nu är jag nydushad och känner mej ganska mycket fräshare.  Jag tänkte iaf ge er små tips om produkter jag tycker är bra. 
 
Puss / Julia


Den här hjälper verkligen dej som har lockigt hår. Man skyddar då håret för 
den värme som plattången kan ge och sliter därför inte på håret. Det är som en kräm 
som man lägger i håret, men lägg mest på topparna för att det är där håret slits mest. Och hjälp gärna
till med en kamm för att verkligen få det överallt. Sen låter du det sjunka in i några minuter, tills håret är ganska torrt 
men det kan förstås vara lite fuktigt. Och efter det fönar du eller plattar ditt hår, och då mår både du och håret bra.  Men
du som har rakt kan också annvända det. Fast då måste du se till att det står Hot curl och inte Hot straight:)


Den här produkten annvänds för pormaskar, finnar kan man också kalla dem. Jag har 
inte precis acne, för den hjälper absolut inte mot det! Men det är bra nog för mina små, eller 
som min mamma säger mini finnar. För enligt henne har jag inga finnar alls, men jag har
pormaskar i sånt fall. Aja du tvättar iaf händerna nogrannt och sköljer annsiktet 
med vatten. Sen tar du, inte för mycket men lagom mycket kräm på händerna och 
skrubbar ansiktet med krämen. Efter det tvättar du rent annsiktet. Men observera att du inte 
får sätta på någon fet kräm efter. För det kan bilda nya finnar, men om du har någon kräm som 
inte bildar finnar kan du annvända den. 


Här kommer en bild på mej strax efter jag dushat, ser röd ut i ansiktet:) 


Hellasgården

Heeej, jag har nyss kommit hem efter orienteringen vi hade idag. Jag var så taggad att jag fixade mej på tio minuter den här morgonen, och för att låta tiden gå satte jag på tv:n för att ha något att göra. Och gissa vad som var på trean då? TYRA BANKS SHOW:) Jag älskar verkligen tyra banks personlighet, hon är så cool. Men jag såg mest bara slutet, och sen var jag tvungen att dra.

 Men innan jag skulle gå så undrade jag om jag borde kolla på lappen om att vi verkligen började 08:20. Jag ville verkligen inte missa bussen, för vi alla skulle mötas vid slussen. Och om man ville gå upp tidigare(för min del) för att åka tillsammans med lärarna skulle man åka till skolan först. Och sen tillsammans åka till slussen, med lärarna. Men eftersom det var en omväg för mej och ansågs väldigt onödigt (för jag åker förbi slussen innan skolan) så valde jag att mötas vid slussen istället. Och påväg dit kände jag på mej att det var något som inte var rätt. Men jag forstatte dit, och visste att jag skulle vara vid slussen runt kvart över åtta bara för att vara säker på att jag inte skulle missa något. Och när jag väl kom dit gick jag (som dem hade sagt) till ingången utanför spärrarna. Fast jag såg inga från min klass ännu och började bli lite fundersam, om jag verkligen var på rätt ställe eller om dem alla blivit försenade pga kommunaltrafiken. Men alla t bane tåg såg inte ut att ha några förseningar. Så jag började långsamt titta bort mot busshållsplatsen och tänkte om vi skulle mötas där istället. 

Men som sagt inga av min klass syntes till, så jag gick fram till en i Da och frågade om hon visste något om min klass hade varit där. Hon sa förstås nej och jag bad om att få ringa en kompis. Och när olivia svarade och jag frågade om när vi skulle mötas sa hon 09:20. Jag blev ju såklart ganska besviken, jag kunde fått sovmorgon till 08:00. Menmen jag väntade där i över en timme och under tiden kom någon eller några från min kass och dem fick alla höra vad som hänt mej. 
Sen när vi orienterade var det väl inget speciellt förutom att jag och norea gav upp efter nästan två timmar. Vi hade ju fuskat några, men vi brydde oss inte. Så vi sa att vi "hade gjort alla" och sen drog jag väl hem. Missade förstås bussen när några klasskompisar till mej och jag skulle på toa. Jag är iaf jätte trött nu och ska plugga ganska snart. Så ni får KOMMENTERA på, och berätta gärna lite smått vad ni gjort idag:)

Puss / Julia


Det var skönt att få vara i naturen, men jag måste kolla fästingar ikväll:)





förbereder mej

Heeej, jo jag och ronya har ju som sagt minskat när det gäller uppdatering. Vi ska bättra oss! Men iaf jag tänkte berätta om min dag as usual:) jo jag var i skolan och där var väl allt som vanligt förutom att jag inte hade någon gympa, såå skööönt! vi slutade vid halv två och efter det drog jag till hm och köpte ett vitt linne.

 Eftersom jag länge saknat mitt förra och kände för lite nytt. Pappa som alltid är så snäll gav mej 50 kr att handla det för. Sen efter det åkte jag hem, sjuukt tröött. Jag vet inte vad det är men jag är verkligen trött. Fast jag börjar också bli ganska hungrig, kan bero på det. Så jag väntar väl bara på att pappa ska komma hem och laga mat. Jusste jag ska orientera imorgon, och måste fixa ihop matsäck och kläder. Jag hoppas att jag och norea kan vara(annars bestämmer dem vem man får vara med). För att hon är väldigt bra när det gäller att hitta. Jag lägger också in lite bilder:) 

puss / Julia 


Här är då mitt vita linne 49,50 kr:)


Här är jag(osminkad):)


Man måste ju ha rejäla skor när man orienterar:)


Här kommer det nagellack jag älskar, visst är färgen cool?:)

träning

heeej, nu sitter jag här och har gjort mig i ordning för att jogga och träna. Näst sista träningen för säsongen idag :'( . Ska äta snart och sen ska ja dra till liljeholmen. Ja , jag har fått bekräftat idag att jag köpt jonas brothers biljetterna. Är jätte glad , trodde att jag kanske skulle fått missa konserten. men men, sån tur jag har iallafall. puss Ronya


JB



Mitt collage



Mitt andra collage



Och mitt tredje collage (:

i´m back

heeeej, jo som sagt är jag hemma hos ronya. Och vi kom hem till henne runt klockan tre(tror jag). ronya ska iaf på träning snart och jag ska väl antagligen hem då. Menmen, jusste ronya har fått sitt Jonas Brothers papper på att hon köpt biljetten. Hon är typ jätte nöjd, haha. Men jag ska iaf lägga in två bilder.

puss / Julia



Ja där ser ni mej då:)


Mina läppar

bilder

heeej, här kommer några bilder:) 

puss / Julia

Jag och ronya gjorde kladdkaka, mums:) 

Ronya och joseph(min lillebror) spelade playstation:)


vi köpte glass och åt på klipporna:)


ja där ser ni våran blogg:P


Skillnaden mellan vårat hår, jag har krullit, ronya rakt. :D


Jag idag hemma hos ronya.


Ronya tog a picture on a flower



Rösta

heej, nu har jag och ronya kommit hem till henne. Hon ska bara hämta lite grejer sen ska vi dra hem till mej igen, för att hon ska sova hos mej. Vi har som sagt kommit med i en headertävling, därför är vi väldigt tacksamma om någon/några vill rösta på våran header. Men ni får också rösta på andra om ni tycker dem har en snyggare. Här kommer iaf en länk:
http://noreal.blogg.se/2009/may/fem-finalister.html#comment
 bilder från idag kommer i ett annat inlägg:)

puss / Julia

Dålig uppdatering

Förlåt för att ingen av oss har upptaderat någonting idag men vi har haft fullt upp. Köpt lite godis, ätit, gjort kladdkaka, hällt vatten på snorungar, kastat godis på dem o.s.v. ja, vi har kört fifa hela kvällen och gissa !? jag har vunnit varenda match, helt otroligt!!!!!!!!! aja , men nu ska julia få skriva ett inlägg och jag lägger in en bild imorrn tror jag på våran super fina kladdkakish. puss och kram / Ronya



sommar 08 , memory forever.

stökigt

Man hör typ ingenting och det är för att jag knappt kan prata på morgonen:)

Jobbigt

heeej kära underbara bloggläsare, jag vaknade för en stund sen och nu håller jag på att fixa mej. Jag måste verkligen städa mitt rum (det ser hemskt ut) så det är väl det första jag måste hinna med. Jag tänkte iaf sen lägga in bilder på före och efter. 

puss / Julia 

God morgon!

heeeej! igår kväll så hade min syster datorn hela kvällen typ så jag kunde inte blogga. Sara och jag gjorde inte något speciellt förutom att köra packade normän i kundvagnar ;o .. haha! vad som händer idag för min del så ska jag träffa en kompis och vi ska väl hitta på någonting kul.men nu ska jag dra , kanske väcka sara eller äta någonting. Kram Ronya :)

Filmen måste bara ses, grymt kul. dålig bild i början men bättre bild senare :D


Sara sover här

hejhej. Ja ni ser rubriken, sara ska sova här och vi ska ha jätte kul. Sara håller på att göra lite mat medans jag skriver det här för jag har som sagt lovat henne att länka henne. Iförrigår beställde jag JONAS BROTHERS konsert biljetter, men får inte bekräftat förns på måndag ifall jag har köpt biljetten så håller verkligen tummarna! Idag har vi inte gjort så jätte mycket, vi har väl gått runt, köpt lite godis och dessutom följt efter en jätte konstig man. Han kom från iran och vi försökte lära honom svenska men han var verkligen konstig så vi svor åt honom och han förstod såklart ingenting ( vi har filmat så vi kanske lägger in :P ). Ikväll ska vi väl ut och hitta på någonting men roligt ska vi väl iallfall ha. Men nu ska vi äta så vi ses. pusssssssss / Ronya


http://sarait.blogg.se


Ni får i alla fall se en bild på dem, hahahaha.

Här kommer ett video inlägg

Bilden är inte så bra, så ni får nöja er med att höra vad jag säger:)

Grattis Maj!

Ja, min bästavän maj fyller år idag så grattis maj och hoppas att du läser det här!


Videoklipp ifrån igår.


Julia&Ronya fairytale


Woho linbana (:


Sömntuta

Hejhej, ja jag somnade ju ganska snabbt igår medans jag lämna julia uppe med min lillasyster. Men hon hann ju i alla fall skriva ett inlägg:) Vi hade besöks rekord igår, över 200 pers. Ni kanske nt tycker det är så mycket, men det är ganska mycket för en blogg som existerat i en vecka :P men i alla fall, ni ska få se bilder från igår kväll senare idag i ett annat inlägg, ganska mycket bilder blir det men det underhåller väl er? haha men nu ska ni få se  lite gamla bilder. puss&kram / R 


Spegelpicture


Vår


Tuff bild tagen av mig (:
( julia i bakrunden )

Torsdags kväll

heeej, vi har nu varit ute och kom hem för ungefär en halvtimme sen. Vi lägger in bilder och ett video inlägg senare. Men som sagt ska vi förmodligen göra en tävling snart igen, så besök den här bloggen ofta för att ni inte ska missa det. Vi grattar återigen Mette som vann "snyggaste headern" och hoppas att hon uppskattar äran. Nu håller ronya på med hennes lillasyster, och jag känner mej lite utanför här vid datan menmen, besök den här bloggen ofta och tipsa gärna andra!:)

puss / Julia

Love story - Taylor Swift.





som sagt så vinner kärleken men vi ska gå ut nu , puss och kram! <3


Grattis till mettews.blogg.se

Hejhej, nu har vi sammanställt alla rösterna, och röstningen är alltså avslutad.
Och vi vill gratta Mette som då vann header tävlingen!


http://mettews.blogg.se klicka här för att komma till hennes blogg!

Header finalisterna

Det är era röster som räknas så rösta på ;) vem vinner header äran i våran blogg?
Röstningen avslutad.


1. amandastyle.blogg.se


2. Mejx.blogg.se


3. siimonekarlsson.blogg.se


4. Terreh.blogg.se


5. mettews.blogg.se

En mysig onsdags kväll :)


inte så jätte bra video inlägg men lite hör man om ni skruvar upp volymen ;)

" Lonley , I'm mr Lonley "


Här är Julia:)


Stark eller vad !? .. :D


Julia i väntan på bussen

Driv Picture må jag säga ;o


mums, tortellini och mammas goda grekiska sallad (:


/ Ronya <3

Polisen kom, se filmen varför! :o

Kom ihåg att imorgon har vi valt ut en " lycklig vinnare " eller vad man nu ska kalla det. Så anmäl din header till oss om du vill synas på våran blogg + din header såklart. Nu ska ni få se ett videoklipp när julia är fast ute på ett träd och det är hemska jag som pratar och jag råkar säga att hon är fast på ett träd i californien av någon konstig anledning men ja .. här har ni filmen ! p.s den är inte helt normal och det är en " kooooooomisk film av oss ", fast hon fastnade på riktigt konstigt nog :P




Anmäl er

Nu kan ni anmäla er till snyggaste headern, säg den header ni har, eller om ni vill säga någon annans. och sen väljer vi ut den som vi tycker är snyggast!

Puss / Ronya


Min lillebrorsa när han var liten


puss / Julia

haha säg vad ni vill


puss / Julia

Sur

Heeej kära bloggläsare! Jag är på ganska dåligt humör eftersom jag inte kan registrera mej på youtube, för söööta lilla jag hade gjort ett video inlägg. Så jag är väldigt irriterad! hoppas ronya(som är värsta teknikern) kan hjälpa mej:) aja något roligt som hänt idag då? Jag ska till ronya senare runt sex och vi ska förmodligen blogga lite då. Men just nu så sitter jag hemma och gör ingenting. Några av mina vänner erbjöd sig att jag skulle vara med dem, men jag orkade inte. Jag var jätte hungrig idag, nästan läskigt! fast man växer ju också så misstolka mej inte:D Menmen som sagt är ni mina enda underhållare nu och jag tänkte därför låta er få säga:
 vad ni tycker dåligt eller bra med den här bloggen så att vi kan ändra på det som ni stör er på:P 

puss / Julia 


Här är jag som liten med min storebrorsa:)

Haha (fortfarande när jag var liten) jag och min bästavän:)





" Natti Natti " jippie , besöksrekord today!

Ja, nu ska jag och julia börja dra oss undan, vi ska gå lägga oss till kvart i. Vi får ju trotts allt lov imorgon, fast inte sommar lov då. Vi skriver massor av mer imorgon och sov så gooooooott! Goodnight and Goodbye / Ronya (:


Lucas Till, sötaste killen (a)


Och sista låten innan sängdags
When you look me in the eyes - Jonas Brothers.


 


Tack för alla era vänliga kommentarer

Dem flesta uppskattar inte sina kommentarer och tycker säkert att jag är löjlig nu som skriver över hur glad jag blir av att höra det.

 För ni som ger komplimanger kommer alltid få det tillbaka. Så ni ger glädje på det sättet! Forstätt också att kolla in den här bloggen eftersom man vet aldrig vad vi kan skriva om, den ger andra möjligheter att kunna få säga sina åsikter om saker och ting. Eftersom vi ganska ofta ställer frågor så ni själva får tycka och tänka:)

hoppas att ni gillar den här bloggen och tittar till den ganska  ofta, kraam / Julia


En tumme upp till er asså!

bilder från idag

hejhej , vi har ätit makaroner med korv och köttbullar till middag. mums :) och dessutom druckit soda stream, godaste bubbelvattnet någonsin. Som sagt, idag hade jag kemi prov och det gick väl sådär och hoppas att jag iallafall blir godkänd, för omprov vill jag verkligen inte göra. Julia ska iallafall " sleepa over " här idag. Juste, pappa kom hem med 4 nya jonas brothers affischer ( eller hur det nu stavas ) blev jätte glad. ja här får ni bilder fast det är ett helt collage, men endå!



1. Mitt hår ( Julia sa att jag skulle lägga in en bild ) 
2. Vi åt makaroner :D
3. Blommor ( tagen av mig nyligen )
4. Pappa kom hem med jonas brothers affischer.
5. Soda stream ( bubbel vatten, mums )
6. Julias fina örhängen
7. Lila blommor
8. Julia , när hon kom hem till mig ( osminkad :D )
9. Julias LIPS!


 kram Ronya <3


Snabbt inlägg

heeej jo jag tackar för era åsikter om våldtäckten på en 14 årig tjej. Hoppas att hon kommer må bättre med tiden eftersom detta är fruktansvärt. Men som sagt ett stort TACK, till alla er som bryr er! :)



Passar på att lägga in en vårig bild på mej!:P

Våldtäkt på nattåg, hon var bara 14 ÅR!?


Gud vad hemskt! Vi tycker att artikeln var väldigt otäck ..
Vad tycker du?


besöksrekord på bloggen :)

Ja, idag har vi haft runt 145 besökare och det är ganska mycket för en blogg som har existerat i ungefär 4 dagar. Tack för kommentarerna och fortsätt gärna att kommentera så hoppas jag att vi gör er nöjda genom våran blogg.

här är bilder från gårdagen , inte så många men men.


Julia bloggar ( dålig bild på skärmen jag vet .. )



LÄXOR!!!!


Alla kanske inte vet att jag är ett Jonas Brothers fan, men som sagt det är jag :D
inte så många bilder men fler kommer så småningom upp på väggen.


Har en våningsäng så på sängen över mig så sitter det ännu en Jonas Brothers affisch, då kan jag se på dem även när jag ska sova. :P

puss / Ronya <3

Om mej själv

Hejhej, eftersom ni kanske inte vet så mycket om mej tänkte jag passa på att berätta lite om mej själv:)

Jag är 13 år, ska fylla 14 i år, den 31 juli:) Jag gillar att dansa och sjunga, går dessutom på en dansskola, där jag dansar ballett och mordern. Jag är 167 cm lång. Och min familj består av min mamma, pappa, storebror, lillebror. Mina föräldrar är skilda och det betyder att jag bor på två ställen. Jag gillar att umgås med vänner och lyssna på musik. Och min musik är olika, jag kan gilla från någon sorts rock låt till Rnb, hiphop. Jag är en väldigt självsäker människa och gillar att ta upp uppmärksamhet.
Om det är något ni undrar om, så fråga bara! :)

puss / Julia

Här kommer också en bild på mej:)

Svar på frågor

Jo nu var det så att ni skulle ställa frågor, men vissa kom ju inte just på det inlägget jag skrev. Men ni ville ju ha svar så då ska ni få det!
 puss / Julia

Postat av: linnea
Hur många besökare har ni varje dag?

svar: Vi har bloggat sen förut, men nu är det första gången vi gör det tillsammans, så bloggen är rätt så ny, men idag har vi runt 71 besökare.

Postat av: Anonym
Varför är inte du i skolan idag?

svar: jag antar att den frågan gäller mej(julia) och nej jag var inte i skolan idag. Pga att jag hade mensvärk.
Men det var igentligen ganska många orsaker bara att det var en av dem.

Postat av: Sabi
Planer för idag?

svar: Jag (julia) väntar på att ronya ska sluta, sen ska jag förmodligen över till henne. Vad vi gör sen vet jag inte.

Postat av: Saran
Det verkar vara en härlig sommar i sverige:)

svar: Just nu är det grå mulet och det ser som om det skulle rengna när som helst. Vi får förmodligen ingen varm värme med sol under den här veckan:(

Lägger in en bild på mej som
ni gärna får bedömma:)

Minnen

Här kommer några bilder, hehe jag kollade igenom mitt album på facebook.
Så enjoy! :)

puss<3 / Julia


Paulina,när vi väntade på bussen;)


haha denna är på mej då:)



HAHA! på mej och min pappa, samt Pau!:) så roooolig asså;)



Denna är då på mej:)

Trååååååkigt

Heeejj kära bloggläsare, jag väntar ju som sgat på att ronya ska sluta. Men det går så långsamt ju! Hon slutar tre, och jag är redan utråkad, så kan inte ni underhålla mej på något sätt?:)

puss / Julia

Frågestund

Som jag vet är det alltid roligt med att få ställa frågor, och tänkte då att ni får ställa vad ni vill till oss. Och sen tar vut några frågor som vi tycker verkar roliga att svara på. Därför är oddsen större om man ställer fler frågor än en!

puss / Julia



Jag och ronya står under en
korvkiosk


Trött

Hejhej, eller jag menar Godmorgon. Åhh hela morgonen är förstörd, bara för att när jag väl var fixad, hade jag ingen jacka, inga skor absolut ingenting! Som skulle funka till morgonen, eftersom det regnar som fan och jag har inga kläder som inte kommer bli helt genomblöta. och det var inte bara det, jag fick mensvärk i morse! Därför valde jag att stanna hemma, även fast jag ville gå!

Jag ska iaf senare (när ronya har slutat) dra över till henne. men den här morgonen blir nog planerad till läxor, och framfröallt strech. Jag måste hålla igång min spagat och splitt annars blir jag bara stelare.

men just nu är det datan som gäller, ska kolla in om jag ska fixa något nytt till bloggen, har ni något förslag?


Puss<3

Passar på att ladda upp en bild på mej

Godnatt

Nu har jag pluggat lite och kan inte så jätte mycket och får säkert omprov. Julia gick hem vid kvart över nio och jag hade verkligen ingen lust till att plugga då men tvingade mig själv och tillslut gav jag trotts allt upp. Nu ska jag sätta på en film och somna till den, mysigt! fast jag börjar åtta imorgon -.- .. så vi får väl se om jag orkar gå upp, men det har jag lovat sara att göra. men nu ska jag gå och checka film + sleeeeepa.  det blir inga bilder i det hära inlägget, men eftersom att datorn laggar. puss och kram // trötta ronya. :)

Läxor sucks

Hejhej, nu sitter jag och ronya med en massa läxor, och vi båda har prov imorgon. ronya har i kemi och jag i engelska. Menmen jag är ganska klar och hinner lägga in ett inlägg om vad jag gjorde idag:) Det började med att jag skulle till dansen, som är på morgonen. jag hatar verkligen  att gå upp på morgonen eftersom jag är så trött. Men jag fixade mej snabbt och skyndade iväg till dansen, vi håller ju som sagt på med våran dans till uppdansningen som är riktigt roligt!
 Under lektionerna efter dansen kom en gammal klasskompis och hälsade på. Fast jag känner inte henne så bra precis, men det var trevligt att hon iaf kom. Hur som helst, jag slutade med bild som sista lektion, och det var då det hände.

Jag följde min kompis norea till skåpen eftersom hon hade glömt skåpnyckeln. Och när vi sen gick ut märkte jag att det regnade. FAN! jag som har lockigt hår men plattar det för att det inte ska se så fluffigt ut fick panik. så jag satte ner min väska på en bänk på skolgården och satte min jacka på huvudet(såg helt sjuk ut) och plötsligt märker inte jag att jag lämnar kvar väskan där. jag går vidare med mina kompisar i regnet och säger hejdå vid t banan, eftersom dem inte bor i hornstull. Och när jag kommit en bit märker jag att något saknas. Och då kommer jag ihåg, VÄSKAN! så jag sprang som bara den för att den skulle finnas kvar, och framförallt för att någon kunde ta den.

Samtidigt som jag springer ringer ronya och säger att sara inte kunde vara med henne, och undrade om jag kunde göra något. och jag sa självklart ja. sen fortsätte jag springa upp till skolgården och där såg jag den. så då var jag redan genom blöt och skyndade mej till ronya. Jag såg hemsk ut för mitt hår hade redan lockat upp. aja det var nog allt jag har och säga för jag ska fortsätta göra min läxa nu.

puss!<3 / Julia


haha här hoppar jag

Underbara bilder

Kommentera mer och fråga oss de ni vill ha svar på. Vi ska plugga nu så vi återkommer om nån timma. au revoir! eller som sagt hejdå , Adíos :)


Äta, plugga ...

hejhej! ja som sagt, sara orkade inte göra någonting idag så jag ringde julia. vi sitter just nu och kollar in youtube, jätte kul :) Det blev tacos i skolan idag, mums. men det tog slut vid 12 tiden och då kom pannkakorna in, ja och det var gött. Jag måste verkligen plugga snart eftersom det blev ingenting igår och det är inte så förvånande men ganska osmart att inte kunna någonting dagen innan provets time. men men , nu ska jag gå, ska kanske äta lite och senare pluggish. / xoxo Ronya!

Julia och jag hade lite tråkigt för några dagar sen .. :P


Ronya



Julia


gud, våren är verkligen här och redan snart summer!


Sunshine :D



norge är bäst

jag älskar norges låt, asså den bara fastnar. sjunger på den all the time:) men vad tyckte ni om norge? och vem tyckte ni skulle vunnit? 

norges låt :D

puss<3 / julia

Älskar låten ..

Ja då har man sett klart andra halvan av bröllops duellen och dessutom fixat en fin header:) eller vad tycker ni? .. ja , jag och julia tyckte den var fin iaf och ni måste bara lyssna på den här låten. den är så grym. Ska lägga mig och plugga snart, tänker läsa ut hela kemi boken fan, fast det kommer jag aldrig orka så NEJ! pussssssss / Ronya ;)


What's left of me - Nick Lachey

Såg Kenza

Hejhej, nu sitter jag här och har kommit hem från paulina, och det roliga var att när jag gick av bussen så såg jag kenza:) Jag blev ganska chockad eftersom jag inte har tänkt att hon brukar hänga i bergshamra:) men sen efter det drog jag till pappa och åt glass, du vet man får sina sockarbehov. egentligen skulle jag bara dit för att hämta grejer och sen dra vidare till mamma som bor i hornstull. Så jag hann inte göra så mycket mer än det förutom att fixa ihop kläder och så. Men sen kom jag hem till mamma och det första jag gjorde var ju att sätta mej framför datan. hare gött!

Puuuuss<3 / Julia

Film

hejhej! nu ska jag sätta mig och kolla på film: bröllopsduellen. jag har redan sett halva och lite till, så ska se klart på hela och den är verkligen grymt rolig. Igår kväll så var jag och några till hemma hos maj och firade hennes lilla födelsedag, jätte mysigt! Vi kollade på eurovision song contest och Norge vann ganska överlägset ungefär med 100 poäng över tvåan och det är överlägset. jag tyckte låten var helt okej och den var värd första plats. Jag har precis ätit och jag har prov i KEMI på tisdag och som vanligt kan jag ingenting. Men nu ska jag gå, för filmen väntar som sagt och jag ska försöka skriva så mycket ja kan och hinner. puss&kram Ronya



Bröllops Duellen , trailer.

Pannkaka:)

Hejhej, jo nu sitter paulina och jag och äter pannkaka:) MUMMMS! ska också lägga in lite ego bilder på mej:)

Puss / Julia och paulina
KOMMENTERA FÖRFAN :D



Jag hos paulina:)


Och här är jag :)




Miss my bro!

Asså förlåt för att jag varit så taskig mot din nya flickvän, men som sagt känns det som om det kommer bli som vanligt när du och anna var ihop. Då vi knappt fick vara med dej eftersom hon ringde och sa att du skulle komma hem för att hon hade huvudvärk osv. Och att du t.ex. aldrig kunde komma till gotland på sommaren för att du skulle till öland med hennes familj. Det känns om allt börjar om på nytt, som du och anna, ni åkte till thailand. Och vad gör du med johanna nu? samma sak, det känns som om vi aldrig kommer att få behålla dej som bror. Du sa, eller LOVADE mej att du inte kommer vilja vara tillsammans med någon på ett ganska långt tag. Men det gick ju förstås inte... Aja var bara tvungen att få ut min ilska, och förklara varför. Men jag ska inte vara taskig nu, bara du är lycklig. Snart är du iaf hemma igen, 28/5 kommer jag stå vid flygplatsen. Älskar dej Bror!

/ din lillasyster


haha bilden vi tog:)

Gårdagens:)

Hejhej, här kommer gårdagens bilder, med mej och paulina. Vi såg som sagt melodifestivalen och norge VANN! Och jag och paulina är ju kvarts norskar, så vi var riktigt glada över det. Men sen tog vi ju också bilder:) hare gött!

Puss och kram! / Julia och Paulina


Min outfit:) haha ser ut som en riktig fotostudio, eller vad tycker ni?


Som sagt hade vi likadana klänningar på oss:)


Här är jag, hemma hos paulina:)


Paulina bytte om, står utanför mitt hus:)


Jag bytte också om, hehe kappahlpåsen var för att jag skulle ha mina
grejer i:)

KOMMENTERA GÄRNA!:)



Sponsrar Pau:)

Här sponsrar jag paulinas och idas blogg: http://ddreeam.blogg.se
hare gött!

pussar och kramar / Julia

Lite bilder jag hittade

Hejhej, har nyss kommit hem till paulina och vi ska förmodligen ha ff hos henne. Så vi ska se på melodifestivalen osv. Jag hittade några ganska nya och några gamla bilder på mej och på mej med kompisar. hare gött!

puss och kram / Julia


mitt öga, ronya fotograf:)


Bild på mej, fotograf ronya;)


Jag hoppar hehe:D





Jag och min brorsa:)


Jag och ronya:)


Jag och min vän jaqueline:)


Jag hehe bland träd:)

Irriterad

Hejhej, vaknade av att ronya prata med hennes pappa och syster (renee) om resor. Jag  kunde somnat om men jag kände mej taskig mot ronya som säkert varit uppe ett tag, (vaknade runt klockan 12). Så jag skyndade mej ut till köket där dem satt, och precis när jag kom dit sa hennes pappa att min pappa hade försökt att få tag på mej. Så jag ringde upp honom och undrade vad han ville. Då berättade han att hans barndomväns bröllop var IDAG! Jag blev självklart skit förbannad, eftersom han berättade det samma dag, menmen han erbjöd mej att fixa kläder inne i stan, så vi drog dit. Jag hade knappt en timme på mej (det började klockan 15:00) så jag tog en klänning som jag länge funderat på att köpa på Gina Tricot. Och sen drog vi till donken för att äta, jag åt så snabbt att jag nästan spydde. Så med magen full med mat, och svetten rinnandes skyndade vi oss vidare till kyrkan vid Karlaplan. Allt var underbart fint(har aldrig varit på bröllop innan) och jag hälsade på dem mesta som jag kände där, och andra som jag inte kände. Efter det ringde jag paulina och frågade om vi skulle gå på hennes systers 18 års fest, så jag ska dit alldeles snart. hare gött! 

pussokram / Julia






Trötta

Hejhej, här kommer det första inlägget, eftersom jag och ronya nyligen startade denna blogg. Som sagt hoppas jag att få många kommentarer och besökare. Menmen nu var det så att jag tänkte berätta lite om idag, eller snarare om ikväll. Då jag och ronya skulle till rix fm festivalen tillsammans med jaqueline och hennes kompis melissa. Det var redan as mycket folk där när vi kom dit, så vi trängde oss fram så gott det gick för att få så bra platser som möjligt. Dem jag tänkte se där var nämligen måns zellmerlöv och emd, men såklart var dem i slutet(så vi fick vänta as länge). Och grejen var ju att jag blev skit kissnödig, men jag klarade iaf att stå där, YES!:) Aja måns zellmerlöv och emd var ju solklart dem bästa, fast sen var det ett band som hette typ snow"någonting", som kom från England, och dem hade en låt som alla kunde(vad heter den nu igen?). hehe glömska jag!ska lägga in filmerna, eftersom jag spela in skiten;)

 vi såg iaf allt och var nöjda med det, sen träffa jag på Alicia(som jag inte träffat på as länge) och jaqueline träffa en gammal klasskompis, påväg hem vid kungsans t bana. Vi drog till tanto där det tydligen skulle vara as mycket folk, och det behövde jag knappt tvivla på. Och jaqueline skulle träffa någon som heter nicole, men det var ganska svårt att få tag på henne. Fast under tiden passade vi på att hälsa på vicky som var där med sina kompisar, och det var as kul! Sen drog vi ju till jaquelines kompis(nicole) som var med theo, MIN GAMLE VÄN;) hahah vi hade det as trevligt. och drog bla till donken(du vet man blir ju hungrig) och då var kanske klockan runt halv tolv, men vi blev trötta och kände för att dra hem. så nu är jag och ronya hemma hos henne och bara chillar, hare gött!

pussokram / Julia

Blogg

Hej , jag och julia har tänkt att vi ska starta en blogg och nej vi är inte direkt nybörjare för vi båda har skrivit blogg förut fast inte tillsammans men vi får väl hoppas att det går bra. Ja, vad vi kommer skriva om är en bra fråga, vi skriver väl som dem flesta bloggare gör, om ens vardag. Vi hoppas att ni kommer underhållas av bloggen.Som ni ser så ser bloggen hemsk ut just nu, men vi ska fixa till en superduper fin blogg. pussssss! / Ronya

RSS 2.0