johanna <3 eminem

    
 OMG ÄR HAN INTE SNYG? :o:o
asso jag svär eminem är den bästa artisten i hela
fucking världe, så jävla grym !
han e min så passa er !
/ johanna :D

Landet

hejhej. igår va jag med jaqueline och så kom johanna, först va vi hemma hos mej och chilla sen tagga vit ut . då drog jaqueline hem och jag & johanna tagga till zinken, på donken träffa vi lite kompisar och så snacka vi med dom en stund. Fast det sluta med att vi satt på zinken med daga och marco, det va kul att träffa dom, SJUUUKT LÄNGE SEN DE VA !och idag fick vi reda på att jag fick följa med til johannas land. vi bestämde det för jätte länge sen i typ fjällen :) det kmr bli grymt kul för hon har pool,moppe stutsmatta och allt sånt!
men nu ska jga äta frukost och åka och köpa skor, sen kanske träffa evelin en stund !
pussi pussi ronya


(nu är poolem klar,och allt runtom)


GRATTIS BÄSTAVÄN!


godmorgon

hejhej, eller godmorgon rättare sagt för min del. Vaknade alldeles nyligen. Idag ska jag vara med jaqe och vi hittar på något kul hoppas jag, eller det vet jag. Igår satt jag uppe runt fyra halv fem tiden, satt och kollade på O.C. har blivit besatt om jag ska vara ärlig. Men jag ska äta nu och kanske kommer med några nyheter eller något så kolla in senare ;) kram ronya


Jag och jaqueline på kryssning:)

http://jaquelinerydahl.blogg.se


twilight


Bad

hejhej. Det är så jävla varmt ute, det sägs att det var värmare i stockholm än i bangkok idag och det var runt 30 grader i sthlm idag. Idag så har Sara och jag såklart badat och ätit glass. Just nu så sitter vi inne och kollar på en gammal julkalender. Vi har tidigare idag kollat på O.C, galet bra serie. Idag så fastnade sara också i hissen, stackarn. Kanske går ut senare får se om jag skriver någonting ikväll. P.S julia om du läser det här så ska du veta att i miss u. pussar Ronya förresten, vad tkr ni om den nya headern?


Sara fastnade i hissen

Grillning

Heej. Igår kväll skrev jag ingenting och anledningen till det var att jag och sara grillade på min kollonilott. jätte mysigt. Fast lite "creepy". Vi ska snart dra ner till långholmen tror jag och bada och inte göra så mycket. Men skriver väl senare då. puss & hej Ronya







summerfeeling

hejhej, ronya här. Ja som sagt, idag så har jag och sara inte gjort så mycket. eller jo, vi har varit i stan och det är ju SOMMAR REA:D så jag har köpt en tröja och ett nagelack, typ skrik rosa. Vi såg en kille som dansade robot dans och han var faktiskt väldigt grym. Sara och jag ska grilla ikväll och vi firade henne idag:) grattis i förskott sara. kram RONYA!


jonas brothers

home sweet home

hejhej! nu är jag hemma och har haft en as skön vecka i sälen. badat, solat, ridit, läst twilight, jb .. ja och mkt med mera. Sara ligger här död och sover och har inte träffat henne sen skolavslutningen så det var ju en höjdare att få träffa henne.
jag säger bara TACK! julia för att du har uppdaterat så mycket, du har typ verkligen räddat våran blogg må ja säga. Men nu ska jag nog väcka sara tror jag och här kommer lite bilder i från säääälen!

En fråga nu, vad tror ni det här är för djur?


varg eller hund? vad tror ni?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Norsk choklad, så otroligt gott!



TWILIGHT!:D


Såhär såg huset ut, fast slarvigt tagen bild :P


Micheal Jackson är död



Han dog förmodligen av hjärtstillestånd, och det här kommer från tidningen tmz. Jag vet inte vad jag ska tro, men om det verkligen är sant så blir jag faktist ledsen.
Det är alltid lika tråkigt att höra när någon har dött, men han var ju världskänd!? och han ställde ju in 50 st uppträdanden pga av någon sorts sjukdom tror jag.. Men iaf han var en otroligt duktig sångare, och var grym på att dansa:O Men tänk på hans tre barn, vars den tredjes mamma är okänd, hur ska dem klara sig? Jag vet inte vad jag ska säga, men han hade också sina positiva sidor, inte bara dem där negativa om bla näsan och det.

Så vad tycker du? Och vad tror du om det?

Läs mer om händelsen här..:(

puss / Julia

Paulina viktigt!

Ring mej så fort du ser det här, jag kommer förmodligen vara på båten då menmen jag måste iaf prata med dej.

länking till hennes och idas blogg, klicka här:)

puss / Julia

Tack!

Jag fick en t-shirt av mammsen, som jag länge velat ha.. Och när jag tittade i min garderob låg den där:) Kanske lite fånigt eftersom dem flesta säkert redan har en sån, men jag har inte haft tid att handla. Här kommer iaf en bild på den.

puss / Julia


So what? haha så bra så det inte är sant! Men lite wb låten .. :)
aja, meee like:D

Hemma hos mammsen

Heeejj, nu sitter jag hemma hos mamma och tar det bara lugnt. Kom hem från landet idag ju, och ska vidare imorgon till Gotland.. FAN VAD KUL!:) I looove Gotland, tänkte bara berätta att jag inte kommer kúnna blogga då för jag har inte tillgång att ta med en data. men jag får säkert låna någon på kanske något internet ställe. Jag har iaf packat klart allt förutom det som tvättades och inte hann torka, så pappa kommer därför lämna det kl. 08.00. Har någon av er varit på Gotland, och isf vart? Jag hoppas iaf att det här året blir ännu roligare, men man vet aldrig. Jag ska gå ut på balkongen nu och sola ett  tag, så ni får ha det så bra.

puss / Julia


Här är vi på Gotland jag och min brorsa:) när vi var mindre..

Här är jag och min mamma när jag var liten, vi är vid raukarna på fårö:D

Videoinlägg

                    


Outfit

                             Klänning från Hm, 149kr(tror jag)
                             Shorts från Hm, Pris?
                             Och skor(som inte syns) vita Converse
                          Tänk inte på mitt ansikte för det ser hemskt ut..

Tog också en bild på min mage, jag har blivit jätte brun:D

Bilder från landet


puss / Julia

Vi åkte till berkinge bad, någon som varit där?

Paulina bär på badringar:)

Vi har varit på berkinge bad:D

Paulinas outfit, landeet kläder:)

här solar jag:P

Haha här är jag:)

Här är min gulliga kusin:)



Tha Land

heeejj, statistiken bara sjunker just nu  och det beror bla på att vi inte upppdaterat mycket alls. Jag har iaf haft det såå jävla kult!:) har badat, solat, vart uppe as länge bara för att få veta saker. Hehe ni kanske inte fatta det sista? Jo det var såhär att några ungdomar på min fasters fest var packade och jag, jaqueline, paulina hörde att dem skulle köra "jag har aldrig". Och eftersom dem var så packade var dem också ärliga. Menmen nog om det, jag har varit på Berkinge bad idag. Det är värsta badet med rushkanor bla stupet som bara stupar ner.. Jag måste iaf gå nu. Men bilder kommer imorgon. 

puss / Julia 

Bilder

Här kommer lite bilder från innan vi åkte till landet och när vi kom hit, ENJOY!:) 

observera att jag och jaqueline är övertrötta och kommer förmodligen blogga allt the night long!:D 

see ya. 


Jag och jaqueline:)


Härliga vattnet:)


här var det tummen upp:D 

mer kommer men det seeeeegar här ute på landet just nu.




På landet

Heejj, nu har vi äntligen kommit fram till landet. Och där välkomnade Christian(farbror) , Jenny(farbrors tjej) , Freja och agnes(kusiner) oss, men strax efter att vi kommit fram skulle vi genast iväg till firandet i Öregrunds centrum. Och där var det ganska mycket folk, men jag och jaqueline kände för att gå runt och kolla omkring oss. Så vi bestämde oss för att gå ner till hamnen, och där var det ganska mycket folk.. Plötsligt när vi gick hörde vi röster från några snubbar i 25 års åldern komma bakom oss, dem skrek typ "Tjejer vi vill prata med er, hallå du i högalidbyxorna"(och det var ju jaqueline som hade högalidsbyxorna). Vi antog ju förstås att det berodde på att vi är stockholmare, du vet man har ju annan dialekt än andra. Så vi försökte gömma oss(och gick en omväg). Men vi lyckades inte för dem hittade oss i igen och höll på. Och när vi ruskat av oss dem kommer några andra snubbar, jag ba "OMG". Och någon snackade i telefon och sa "jaa vi kommer, jag ska bara kolla in några snygg ass". Och då blev det lite obehagligt, jo visst vi är sjukt snygga men so what? vi vill inte ha en massa snuskgubbar bakom oss. Men dem flesta var ju fulla, du vet dem dricker på dagen för att vara helt packade till kvällen:) Vi gick iaf vidare och sen kom pappa och hämtade upp oss(för att vi berättade om vad som hade hänt, och det är så typiskt pappa att bli orolig). Men nu är vi här och ska äta snart och sen ska vi cykla till badlandet(jag kallar det för det för att det är där vi badar).  Bilder kommer senare till kvällen.

puss / Julia






I bilen

Heeejj, nu sitter jag och jaqueline påväg till mitt land. 

puss / Julia and jaqueline


Jaqie lyssnar på musik:D


Här har ni mej:P


Haha vi i bilen(:

Packa

Heej, den här morgonen är som gjord för packning. Jag vaknade vid kl. 10:00 och sen dess har jag fixat mej och börjat med packningen, men jag har en hel del kvar. Jag kommer självklart ta med mej datan, so you know:) Men jag kanske inte uppdaterar lika ofta, eftersom jag säkert kommer vara ute mycket. Men ni får ha en bra midsommar. 

puss / Julia


Haha, jag slängde ut allt i en hög, men nu måste jag sortera allt också:D

Bilder från igår

Här kommer bilder från igår, enjoy!

kram / Julia

Maja och Melinda:)


Jaqueline sööt som alltid:)


feets:P


Jag tog en bild på mej:D


Haha jag(:


är man ego så är man;)

Hos jaqueline

Heej, alla underbara läsare. Den här dagen är väldigt seg, kan bero på vädret, kan bero på att jag sovit 12 timmar.. Men iaf så är jag hos jaqueline, och vi har ägnat den här dagen med att titta på tv. Haha, sega eller vad? Men jag tänkte iaf berätta att den här dagen kommer innebära packning för mej, ska nämligen till landet(inlägget under) och fira midsommar. Och roligt nog kan jaqueline hänka på;) Men jag slänger också in en bild på jaqueline här under.
 
Här är en länkning till hennes blogg:)

kram / Julia


Haha vi loooove donken;)

Midsommar

Heejj, längesen jag blogga? haha det var iaf någon dag sen, menmen tänkte iaf berätta att jaqueline följer med mej på mitt land nu till midsommar:) Och dagen efter ska vi till min fasters fest för hon fyller år. Det ska bli kul att komma ut till landet(jag har aldrig längtat så mycket som jag gör nu, är något fel på mej?:D) haha, var med jaqie, maja och melinda idag. Och vi tog det lugnt i solen, även fast det blåste ibland. Men jag har nog inget mer att säga(konstigt) bara en fråga,

tycker ni att vi ska ändra header?

puss / Julia

byebye stockholm!

hejdå bloggen, åker bort i en vecka nu! nås på mobilen 0735785752. kommer droga jonas brothers låtar, bada, sola, och fucking jogga -.- hahah men kommer sakna alla! hugs ronya

I have the aaaaaalbum!

Jippie, har albumet nuuu! Är skit glad, och såklart agnes också. Har lyssnat på albumet om och om igen i snart 2 timmar tror jag :O haha. Har också gjort ett collage, so just check it out baby ;)



det är alla deras låtar på nya albumet, pusss.

Joe J


Joe jonas, love you:)

sov hos agnes

Hejhej. uppdaterade inte igår, förlåt! Men nu sitter jag här hemma hos agnes och vi ska åka till Gubbängen. Vi ska kolla på eken cup i handboll, heja bolton! Ja men iallafall så har JONAS BROTHERS NYA ALBUM KOMMIT UT IDAG!:o och agnes och jag ska åka in och köpa skivan efter matchen och sen gå hem till henne och lyssna hela skivan och så .. Sen åker jag väl hem och gör något kul, haha. Men skriver kanske senare. Puss och Kram Happy Ronya


love you agnes

Sms tävling

Har ni hört talas om det där företaget som håller i dem flesta sms tävlingarna? Jag har blivit drabbad en gång, och gissa? Ett sms drar typ mer än 30 kr! Och jag blev av med alla mina pengar, men det kunde ha försvunnit mer. Men som tur har pappa satt ett stopp på mitt abonnemang så jag kan inte ringa för mer än 100 kr.  Så om ni har abonnemang sätt stopp för det genast. Skicka "stopp" till det numret som skrev till dej, för annars kommer ditt nummer fortsätta att finnas med hos dem. Och det här företaget tjänar sina pengar genom att skicka sms till dej och dra bort dina pengar!?

Vad tycker du om hur det här företaget? Tjänar dem pengarna rättvist eller tar dem bara av andra?

Landet

Heej, sry för att inte ha uppdaterat så mycket. Vi ska försöka göra det så ofta vi kan, men det är svårt att hinna nu när man har sommarlov. Jag längtar iaf efter att åka till landet, för konstigt nog så tycker jag att det faktist ska bli skönt att komma dit. Även fast det finns nackdelar. Jag saknar det där mysiga med landet när man kollar på en film och dricker varm choklad.

Vad längtar ni efter?

Puss / Julia


Monopol

Heeej, vi kom på att vi kunde spela monopol. Jag, ronya och hennes syrra. Och jag är ju som vanligt den som förlorar, så det var ju ingen chans att ens köra. ronya och hennes syrra hade över 100 000 kr, medans jag satt med mina 15 000 kr. Men ronya hon har ju som sagt aldrig förlorat på det, iaf inte när vi har kört det.

Jag och paulina spelade ju en gång och det slutade med att paulina var skyldig henne 90 000 kr och jag 70 000 kr, men den som får otur i spel har ju tur i kärlek. Så jag bryr mej inte särkilt mycket eftersom jag oftast förlorar på monopol. Nu sitter iaf ronya och hennes syrra och spelar när jag redan för länge sen förlora. Tog lite ego bilder nyligen som jag kommer att lägga in.

puss / Julia


Här är då monopol:)


Mitt öga:)
(dem andra bilderna blev jätte dåliga)

Skräckfilm

hejhej, ronya här! Ja, idag har vi inte gjort så mkt. Film, käkat godis, monopol och m.m. Väntar fortfarande på att o.c ska laddas ner, det tar en evighet! bara 3 DAGAR KVAR TILL JONAS BROTHERS ALBUM KOMMER UT, lines vines and trying times! Förlåt att vi inte skriver så mkt mer längre, vi har vart ganska upptagna och så, men vi ska försöka uppdatera oftare. Besökarna minskar också/: men vi skriver väl kanske senare / Ronya


summerfeeling!


Hos Ronya

Heeej, kom nyss hem till Ronya. Och det första hon sa var att jag kunde ta datan, hahha:) Nu ska väl vi planera vad vi ska hitta på idag, men som sagt vädret är inte det bästa. Men vi skriver mer när vi vet vad vi ska göra.

puss / Julia


02.33

Sitter uppe och kan inte sova, är jätte trött men det går bara inte! One tree hill är på på tvn så det är nog serien som håller mig uppe. Ska jogga imorrn på morgonen så jag skriver inte något förns eftermiddagen kanske. Godnattt / Ronya

träningsschema

inte så jätte jobbigt förutom det där med springningen dårå :O

Plankan i 1 min
minst 30 rygglyft
minst 25 situps
minst 25 armhävningar
Springa 9km/vecka

ja det var de de. Har kollat på O.C idag och laddar ner andra säsongen nu, spännande! har alltid älskat serien:) Har nu börjat kolla på lite av säsong 1 av one tree hill, sjukt bra serie det också! Julia börjar gilla O.C efter idag tror jag och ska få henne att älska programmet, som med jonas brothers och HM ( hm vem kan det vara ? guess who ..)  Idag har vi också ätit på DRAGON HOUSE, grymt god mat säger jag bara och vi träffade Nikie där och hans kompis, nikie som alltid jävlas med julia:D. Men nu har min lillasyster gjort i ordning med varm choklad och grädde mums, TACK! Nu ska vi sätta oss ner och fortsätta kolla på one tree hill. kram kram Ronya ;)

Love it

pictures

hejhej. Vaknade nyss och sitter redan vid datorn .. Julia har också precis vaknat , vi somnade ganska sent igår. Igår kväll så gjorde vi inget speciellt, ännu en skräckfilm kollade vi på. Vi har kollat på en skräckfilm varje dag efter skolavslutning ( sommarlov dårå :D ) Idag blir det kanske inte så jätte bra väder men vi hittar säkert på någonting kul. Puss Ronya , p.s bara 4 dagar kvar till jonas brothers album kommer ut  :O

Bilder tagna av mig









SUSHI


syster och jag


FiiRrEe

Godmorgon

hejhej. Nu är jag hemma hos julia och har sovit här två dagar i rad. Vi har inte gjort så jätte mycket men vi har hyrt film och käkat godis för det mesta. Vi ska nog äta snart och vi kan tyvär inte somna om. Idag vet jag inte vad vi ska göra men vi hittar säkert på något kul ;) men nu ska jag dra Puss puss Ronya! och det är bara fem dagar kvar till Jonas brothers nya album kommer ut :oo 



Måndag-Tisdag

Heej, jag tänkte snabbt berätta om måndagen och tisdagen då vi hade skolavslutning. På måndagen följde jag med ellen hem till henne tillsmammans med Laura, vi plattade ellens hår och sen drog vi vidare och lämnade pussel. Pussel är en hund som Ellens mamma är dagmatte för. Sååå söööt:) Efter det gick vi till Miriam och Norea. Och där var Clara och Nicole. Miriam, Norea, Ellen och Clara tänkte waxa sig till skolavslutningen, så jag hjälpte dem. 

Och på tisdagen hade vi skolavslutning, och då kom min brorsa samt mamma. Efter det gick jag hem till mamma tillsammans med mamma och min brorsa. Lite senare ringde jag Ronya som hade varit på buffee med hennes syrra. Dem hade fått det av sin mamma som en sorts present för att fira skolavslutningen. Så jag gick hem till Ronya när hon var klar, och vi åkte sen vidare hem till min pappa. Vi åt pizza, godis, såg på film och åt jordgubbar med glass. Men sen gick vi och la oss efter att ha spelat kort ett tag. 

Puss / Julia


Här waxar Clara Ellens ben:) 


Nicole waxar Nores ben:D


Haha finns det en roligare bild?Brorsan på skolavslutningen:P


Victoria på skolavslutningen(:


SOMMARLOV!

Hejhej , kan inte fatta det !? det  är redan sommarlov. Sitter här  och lyssnar på fly with me - jonas brothers ( inlägget här nedanför ) och väntar på juliafulia. 16 juni, längtar som fan. Fick 200 kronor till att köpa jonas brothers nya album. I sommar har jag inte så stora planer, ska till dalarna och gotland, får se om det blir något mer
 annars blir det stocholm ;) pusssss och kram ronya



Lines vines and trying times
Jonas brothers nya album som kommer ut 16 JUNI!


Smultron,  en del av sommarn!

fly with me



Jonas brothers nya musik video, as grym!

Vad tycker ni?

Jag har alltid tänkt på hur det vore att vara en kändis, man måste ju alltid hålla sina hemligeheter för sig själv och man kan typ aldrig lita på någon. För så fort någon får reda på något går det ut i alla skvallertidningarna och sen vågar man knappt visa upp sig mer. Fatta hur t.ex. Britney Spears känner sig när hon ser sig själv i tidningen om hennes sammanbrott när hon klippte av håret. Det är otroligt att dem har så bra självförtroende och struntar i alla rubriker. Fast det finns ju vissa som tar åt sig. Men nu kommer den stora frågan. 

skulle du vilja vara en kändis och hur skulle du reagera om någon skrev en skandal om dej?

puss / Julia 


Kanske ta åt sig:P


eller inte bry sig:O

uttråkad

Jag är såå uttråkad, jag har inget att göra pga att en kusin till mej tydligen inte skulle hit. Och då skulle jag kunnat vara med ellen!? fuck vad jag irriterad... Har iaf ringt Ronya nyligen och frågat om jag kunde sova där, hellre det än att ägna min söndag åt ingenting. 

Fast jag har gjort ganska mycket endå. Jag vaknade kl. 9 av en mardröm samt att jag var kissnödig. FAN! kunde legat kvar i sängen om jag inte visste att jag hade satt klockan på ringning vid 10. Så jag gick upp och började strecha. Jag hade ju drömt att jag typ var tjock för att jag hade ätit mycket godis, fast jag såg inte så tjock ut i drömmen!? Därför började jag dagen med att strecha och dansa:) Och en timme senare (typ) så åt jag frukost, knäckebröd med ost(inget smör) och tog Rågfras med hallonyogurt. Jag tog verkligen åt mej av drömmen och började, som ni kanske märker äta nyttigare och träna. Sen duschade jag, klädde på mej och gick ut på en promenad. Det var inte en särklit lång, men jag gick ett tag tills jag bestämde mej för att gå hemåt. Och sen har min söndag gått åt för att vänta... 

puss / Julia

Ullriksdal

Heeej, äntligen hemma från ulriksdal. Det var riktigt mysigt där, bara att jag frös som fan! Men lite måste man tåla ju?:) Molly Sanden och Andreas Johnson var också där och båda sjöng. Sen frågade jag Molly Sanden om jag kunde få en autograf(haha kände mej som när jag var liten och frågade, alltid lika nervös) tog också en autograf till mammsen och då från Andreas Johnson. Hon älskar typ honom, så jag hoppas att hon blir glad. 

puss / Julia


Autograf från Molly Sanden:)

Pappa var bara tvungen att ta en bild när hon skrev den, jag ser hemsk ut:P

Jag ser heeeeeemsk ut:D

Här skriver Andreas Johnson en autograf:P

Här är jag och Andreas Johnson(:

Autograf:D

Snabbt inlägg

Heeej, det var ju ett tag sen jag skrev, och det var ju pga att mitt modem inte funkade. Så idag drog jag med pappa in till stan och fixa det. Jag shoppade också en avslutningsklänning och ett halsband som passade jätte bra till klänningen. Jag ska iaf vidare till Ulriksdal med pappa och ska väl fira sveriges nationaldag där:)

puss / Julia 


mitt halsband:)


min klänning:P

Grillfest

Ja, idag så ska vi grilla och fira min födelsedag lite eller vad man ska säga. Sara är här nu och vi ska ut och handla lite sen ska vi fixa oss. Många frågar hur jag fått reda på det här och det tänker jag inte berätta, hemliga källor;) men det är sant och det är de enda jag vet hitills, säger till vilket val kirsten har gjort när jag får reda på det, Edward eller som sagt Robert Pattinsson fick mest röster men vi får väl se vem hon väljer ..


Gårdagens outfit


BAJEN!


Skolavslutningsskorna


Min bikini från h&m, ny!


/ Ronya

Kirsten måste välja ..

Kristen Stewart, 19, slits mellan sina känslor för pojkvännen Michael Angarano, 21, och ”Twilight”-kollegan Rob .Pattinson, 23.  Kristen och Rob är mer än bara vänner och hon vet inte längre om hon vill behålla sin pojkvän sedan fyra år tillbaka.  Vem tycker ni att hon ska välja? pojkvännen sen fyra år tillbaka eller rob?


Snart lov, JIPPIE!

wooho, snart är det lov! Det ska bli  fint väder på tisdag iallafall, klart nästan hela dagen och 16 grader som högst ;) Idag så har jag inte gjort så jätte mycket, eller ganska mycket. Varit med julia vi har spelat lite spel, köpt lite godis, dansat och m.m! Skriver på datorn med inga bilder på , så tar en enkel bild från google. Hörs kanske senare, pussss / Ronya <3

Jonas brothers är på sin bussturne just nu, runt hela världen ungefär och det är ganska många  som  hittar till deras buss där dem bor och klottrar ner hela den


Man kanske inte ser så mycket , men den är sönderklottrad. Kolla nästa bild


det där är bara ena sidan ;o


ungefär hela bussen!

Datasalen

heeeejj, jag har varit sjukt trött idag, ronya och jag skulle öva in en hannah montana dans. Hehe så det blev lite sent:) Sitter i iaf datasalen nu med några kompisar. För alla som är klara med slöjden skulle sitta här. Men jag skriver mer senare.

puss / Julia

Jonas brothers


Hahaha joe jonas single ladies dans!

Dem ska vara live imorgon! :) faaacebook.

FAN ..

Pappa har startat om den andra datorn, HELT! så allting är raderat, hela minnet, alla låtar, alla bilder från 06 allt allt allt! fy fan .. kanske inte blir så mycket mer bilder, men det kommer väl nya .. :/ kram arga ronya



Jonas brothers som små, söta:)


Grattis Ronya

Här kommer kanske världens sämsta collaget, gjort av mej då. Jag är som sagt inte så teknisk, men det är väl meningen som räknas?

puss / Julia

Ja må hon leva ..

MY BIRTHDAY TODAY! gratta mig ;)

Idag så vaknade jag av att mina föräldrar kom in och sjöng för mig och min lilla syster, fick kladdkaka och svenska jordgubbar till frukost mums. Fick 3 jonas brothers tavlor, biljetter till konsären ( jonas brothers ), 1000 kronor, smink, parfym, nytt busskort, kanske en kamera (a) och lite mer grejer. tack mamma och pappa:) och tack till benji nedt och emelie som gav mig varsin blomma idag. Ja, kollar nu på hannah montana the movie, nerladdat. grymt bra film! Julia ska sova här så hon kommer väl snart, men ska nog få i mig lite mat och sen vänta in julia, kanske duscha. Puss och kram födelsedagsbarnet RONYA!




grattis ronya :)



Dålig uppdatering

heej, jo jag har inte kunnat uppdaterat pga att öveföringssladden är hos pappa. Och jag orkar inte åka dit, efttersom han bor i bergshamra. Så ni får verkligen ursäkta!
Men jag har ju som sagt badat i helgen, så ni ska få se lite bilder:)



upp med tummen:)

Jag och jaqie fusksolade innan, för att brännan skulle fastna bättre:)


Som ni ser, åt vi på donken:)

Mitt ben, norea försökte göra så att det blev ett handavtryck och lyckades ganska bra man såg iaf några fingeravtryck:)


Jag tycker noreas skor är skit snygga:) avis ..

Puss / Julia

VARMT!

Idag var det verkligen så grymt varmt, det har nog inte varit varmare i år i stockholm iallafall. Idag så hade vi träning och innan det så badade jag och tuva, jätte mysigt! haha vi badade med kläder, hoppade från en liten klippa och så. Inte kallt alls faktiskt! Sen åt vi lite och sen drog ja till träningen. Ja som sagt så har ju twilight trailern kommit ut, så grymt bra! blir nästan tårögd:/ den är så jävla grym, men så sorglig verkligen! men ska faktiskt gå och sova nu, godnatt på er! / Ronya
FYLLER ÅR IMORGON ! GLÖM INTE ATT GRATTA (a)



RSS 2.0