Tältet blåste nästan iväg..

Ja som ni ser i rubriken.. Tältet vi sover i är väldigt stort och kan då lättare blåsa ner, medans ett mindre tält som bl a tar mindre plats, kan klara sig bättre när det verkligen blåser. Vi var då tvungna att springa ut och ta ner det och just nu tar pappa upp det mindre tältet. Antingen det eller sova i bil. Och då väljer jag hellre mindre tält.

det blev ingen bild föresten.. men det kommer mer inlägg/bilder imorgon, ska gå och lägga mej nu. 

Kramkram / Julia

Jag fångade krabbor:O! *stolt*

hej bloggen! 

Jag dushade för en stund sen och sitter just nu med en handduk i håret. Idag åkte vi iaf ut till ett ställe där vi bl a kunde snorkla, kolla på grottor, klättra i berg och fiska. här kommer iaf bilder från idag.

(det blev inget långt inlägg precis)


Här har ni mej.. haha ser ut som om jag har valkar på bilden, ni får ursäkta, men jag böjer mej faktist ner:D

såhär såg det ut i närheten av fyren:P

haha, pappa fångade en liten torsk;)

jag fångade en krabba;)

jag och joseph fångar krabbor:P

Puss / Julia

Byebye stockholm

hejhej:) idag har jag varit med min syrra och hennes kompis, vi åkte till stan för att köpa present till min syrra och jag köpte en jätte fin present men kan tyvär inte avslöja för min syster läser min blogg:) juste gjorde en ny header åt rochl.blogg.se kolla gärna in ;). Som är min lillasysters blogg och hennes kompis linda. Vi tog så sjukt många bilder idag, över 100 säkert. Som ni säkert ser på headern, så sjukt många fina bilder:) aja har kollat på 2 prison break avsnitt nyligen och det är så sjukt spännande och åt choklad flingor, muuuums! fast slut med sockret från och med nu =)


choklad flingorna , skit goda. haha!


Dagens outfit: Myskofta och Jeans Leggins från H&M. Vita Ballerina skor från Skopunkten ;)

Imorgon åker jag till gotland i en vecka:o så jag går upp tidigt och får hoppas att jag hinner skriva ett adjö inlägg , om jag inte hinner så säger jag heeeeeeejdå nu och kommer tillbaka om en vecka ;) hoppas folk har röstat mkt då på headrarna som är med i tävlingen några inlägg nedanför! kram kram ronya.

Camping vid atlanten!

heeej, vi har åkt från stugan vi sov i. Och hamnade på en camping där vi förmodligen ska sova två nätter.. Det har varit storm här och regnat mycket, men tältet står fortfarande kvar, tur! Har badat vid havet som ligger bara några meter nedanför vårat tält. Och havet här är då atlanten, så det är saltvatten här. Joseph, pappa och jag har snorklat och det var faktist riktigt kul. Man kan säga att jag är i början av västkusten och kommer vara i Göteborg på måndag, där vi då såklart går på liseberg. 

här kommer då också bilder från igår, när vi var vid ales stenar!

här är då vid ales stenar..

ingen förstår varför dem står sådär och många har olika funderingar om vad dem var/är till för.. 
(bilden är tagen från google)


vacker sommarbild

underbar vit ros

jag tyckte faktist att den här bilden var häftig, vad tycker ni?

haha, jo jag gillar att ta kort på blommor(allt är taget med en mobil:O)

Puss / Julia

Header tävling

Hejhej , nu har jag valt ut header tävlingens fem finalister och här kommer dem. Skriv bara nummret på kommentaren och gärna bloggnamn så får vi se om en vecka vem som vinner länkning :) ( förlåt julia att jag bestämde utan dig men jag tror du skulle tycka dem här var finast ) <3


1. IsabellaLindell.blogg.se



2. Natdhasis.blogg.se


3. ppausa.blogg.se


4. Terreh.blogg.se





5. Chicalouise.blogg.se

tack och hej / Ronya

Gotland:)


Huset


Halva köket typ


Köket =)


Vardagsrummet


Ett av sovrummen i huset


Ett till sovrum tror jag


Ett till rum ( man ser inte så mycket men det får duga )


Övervåningen ;)

det är huset. Kram / Ronya

Bloggar jag designat

 


Tryck för att förstora dem ;)

1. mnds.blogg.se
2. rochl.blogg.se
3. soophis.blogg.se
4. reneelevisson.blogg.se
5. keeplookin.blogg.se
6. Våran blogg såklart, Ronyajulia.blogg.se


Hjälper gärna till , gratis dessutom ;) hihi.

/ Ronya

Spy kids blev det..

såg första filmen med spy kids. Den är faktiskt helt okej om man tänker efter. Är jätte trött just nu, har städat idag och kollat på film och det blir man som sagt ganska trött av så ska nog gå och vila lite. Vet inte om jag håller på att bli sjuk men får hoppas att jag inte blir det innan gotland. ska lyssna på lite musik och kolla runt bloggar, sen går jag och lägger mig ett tag. puss och hej / Ronya ( skriver senare )


Maila oss

Ni har väl sedan länge förstått att ronya är ganska teknisk av sig.. om inte så vet ni det nu iaf! Och ronya är till och med så snäll att hon också skulle kunna fixa din design.. Du kan antingen skicka ett mail till: [email protected] eller [email protected], och jag lovar er hon är grym på sånt! och om du annars vill berätta något annat kan du höra av dej på [email protected].. 



Puss / Julia 

Sitter i bilen

Heeej, jo nu sitter jag i bilen och vi är i helsingborg. Vi ska ta in på vandrahem och hur länge vi sover där vet jag inte.. Har ni hört om GOTLANDSBÅTEN:O? det var ganska hemskt, men tur att det inte var fler som blev skadade.. eller om det hade hänt mitt ute på havet, som titanic? .. Som sagt, ronya blir därför försenad till gotland, eftersom dem måste laga båtarna först. Så jag och ronya kanske åker samtidtigt? vem vet.. Bilder kommer iaf senare:)

Puss / Julia

trött(skrev det här igår, men hann aldrig spara)

heej, idag gick vi till en borg som är nordens mest bevarade borg. Hahha, ni måste tycka att vi alltid kollar på borgar och ruiner på våran semester men det är faktist ganska intressant om jag ska vara ärlig. Vi fastnade såklart vid, ja vad kallar man det? ni får iaf se på bild! menmen sen åkte vi till en strand och jag badade två gånger:O rekord! haha jag brukar annars vara en riktig badkruka. Men idag funkade det. efter det åkte vi iaf och åt glass på en glassbar, och sen åkte vi hem.. Jag är sjukt trött nu, undrar om det beror på att jag åt nyligen. Men det kan också vara för att jag är slut efter dagen? lägger iaf in bilder från idag. 



sne som vanligt, sry men det är något fel med min data:(

hahah pappa, det var den här saken jag menade


Puss / Julia


hjälp med design?

Någon som behöver hjälp så är jag gärna frivillig att hjälpa :) adda bara min hotmail [email protected] så kan vi höras där.

tillbaka till bloggen. hej förresten. Har precis kollat på film och druckit oboy. Jag kollade på Princess Protection Program, den var väldigt bra faktiskt. kolla trailern här nedanför så får du se vad filmen handlar om ;) idag har jag inte gjort något speciellt, sov faktiskt ut som jag sa till runt halv två, skit skönt! Ska nog bara vara inne hela dagen , känner verkligen inte för gå ut eller något sånt. Bara slapp dag, kolla film, sova. Ja ni vet, slappa:D Ska sätta på en ny film nu tror jag typ kanske minis first time? little man? Spy kids ?, hahha den är så sjukt rolig. skriver efter filmen. Puss & Kram Ronya




När ni ser bilden tänker ni säkert " No way? DisneyKändisarna? Selena Gomez & Demi Lovato, dem som huvudrollsinnehavare ? " TRO mig, den är faktiskt bra!

trött som fan

Rubriken säger allt. är skit trött nu och har kollat på angus thongs and perfect snogging och efter det var jag inne på datorn ett tag. Ska nog sätta på en film men kommer säkert somna till den men skiter it, kommer endå att få sova ut imorgon :) godnatt everybody / SleepyRonya ZZZzzzZZzz


Sommar 08, längtar så sjukt mycket till gotland! ska dit på lördag.


hahahahahha! min syster och jag kom på en liten grej, vig va? <3


a day in the life of the Jonas Brothers


Gud så små dem var, det var 2006 :) en dag med jonas brothers får man iallafall uppleva (a)

Shopping again

japp, behövde lite kläder till gotland som sagt och köpte lite grejer som ni ska få se här nedanför ;) enjoy it.


första paret är ett par stjärnor , andra står det YES & NO och sista är det gitarrer :)
allt (örhängerna) sammanlagt blev bara 20:- så sjukt billigt på ur & penn!


Två randiga tröjor från H&M 70:- st



Jeans Tights för bara 98:- :O på H&M haha och dagen innan  köpte jag jeans tights på gina tricot för 200:-


Lite suddigt men 12.50:- på glitter. det föreställer ett hjärta med en diamant.



Nagellack Åhlens 25:-

Det var allt, puss och hej / Ronya <3
P.S Jag väljer väl så småningom ut dem fem finalisterna på fredag eller imorgon och sen håller röstningen på i en vecka:) good luck everybody!

Gårdagens

heeej, jag han inte skriva igår. Hade verkligen fullt upp, menmen jag tänkte iaf berätta vad som hände igår. 

jo vi åkte ju som sagt iväg mot Österlen, för vi skulle sova hos en barndomskompis till min faster. Och påvägen skulle vi hälsa på en kompis till pappa, fast dem är inte jätte bra vänner. Dem blev det igenom min pappas ex. Bea. men innan det blev vi tipsade av den där kompisen till pappa(johan) att vi kunde gå och äta glass på glassbåten. Och jag skojar inte, har verkligen aldrig ätit en så stor glass i hela mitt liv. Sen åkte vi vidare mot den där Johan och hälsade på honom påvägen(i åhus). Sen drog vi till Österlen och det är där vi är nu.. 


Pappa köpte 21 st polkagrisar(äkta från Gränna)

min glass! , Choklad men chokladbitar i, pecannötkola, melon och sen stelnad choklad över, mums:)
Fattar ni att jag inte ens orkade äta upp halva? och jo jag vet den ser inte så stor ut på bild, men jag lovar er den var(glass+våffla) 20cm på längden och bredden på själva glassen (inte våfflan) var 10cm:O

Header Tävling:)


Ni som inte ser vad det står så står det:


Header tävling
Anmäl dig eller din kompis som har en fin header
Sen väljer vi ut 5 stycken fina headrar och resten är upp till er.
Den som vinner får vara med på våran blogg där samt ens header
får finnas med på bild. puss och hej / R & J


Ny design

Japp, höll på ett tag. Är ganska nöjd, fast vad vet jag. Jag vet ju inte hur ni tänker men får väl hoppas på det bästa ;) Förlåt att jag itne skrivit så mycket idag men har bara inte hunnit eller orkat rättare sagt. Har kollat på Narnia Prins Caspian elr vad den nu heter:o och den var skit bra som vanligt. Ska nog kolla på angus thongs and perfect snogging i natt, typ 5 gången:P den är verkligen så sjukt sjukt himla bra, rekomenderar den verkligen:) Imorgon ska jag till stan med min syrra, vi måste köpa kläder och så till gotlands resan så det blir en tumme upp för det. Men ska nog börja göra mig i ordning snart för film och sängdags elr vad man nu ska säga. godnattspussar // Ronya

Vilken header är finast?

Nuvarande header?





Förra headern?

Angus thongs and perfect snogging trailer:)
sjukt rolig och bra


Dagens " roliga " :)


godmorgon

yes, godmorgon. Sitter och kollar på jonas brothers experience movie:) 4 gången, och väntar på att maten ska bli klar. Idag ska jag vara med jaqueline och vi ska till stan, senare ska jag sova hos evelin! har saknat henne som fan. Ja, vi hittar på något kul som vi alltid gör. Idag måste jag köpa nya tröjor verkligen ;) ska äta nu och sen fixa mig ska träffa jaqie om 45 minuter så hoppas att jag hinner! puss&kram Ronya


cool bild jag gjorde igår åt min lilla syster och hennes kompis


gjorde också ett litet kärleks träd för jonas brothers(a)


saknar niley ..


Ser ni att man ser jaquelines lins? skit coolt:D

Nu bar det iväg mot Österlen.. denna gång är jag säkrare på namnet!

heeej, pappa väckte mej runt tio och vi ska åka iväg nu. men jag skriver mer senare.. 

Puss / Julia 

Fiska, eller vi menar förstås bottenapp

heeej, im back.. hehe, det var inte värnen utan VÄTTERN!:) så ni får ursäkta, jag är på visingsö som ligger i vättern okej? dum as i am!menmen nog om det, vart ska jag börja? Vi skulle fiska strax efter jag skrev mitt inlägg. så vi åkte iväg till ett ställe som vi tyckte skulle passa. Men när vi väl kom dit ock frågade vi några om man behövde fiskekort för att fiska med kastspö.. och då fick vi höra att det inte alls var lätt att fånga en fisk. Men ivriga som vi var så fiska vi ändå. Och det slutade med bottenapp. Så vi började ta bilder joseph och jag när vi hoppade i luften. Och då ville plötsligt pappa också vara med, så det sluta med att vi tog bilder när vi hoppade i luften. Och ni får självklart se bilder! 


fin växt vid bryggan

här försöker pappa fiska

ser förjävlig ut menmen

hahahha, jag och joseph

tummen upp har blivit mitt nya piece tecken, någon som vill JOINA oss?

Puss / Julia 

pictures

hejhej, ronya som skriver. Ja, nu är sara i frankrike. SAKNAR DIG! och dig såklart också julia ;) aja men iallafall, snart ska jag träffa sandra tror jag och vi ska väl hitta på någonting. Idag har jag varit med jaqueline och vi har inte gjort så himlans mycket förutom datorn och käkat. Vi tog lite bilder också, fast inte många alls. men jag tog några. och här kommer dem.


Klubbor vi åt


mums


tuff bild


inte så bra bild , men iaf outfiten för idag;) tröja och byxor från gina tricot (:


Någon som ser vad det står?
den som skriver rätt får en länkning ;)


puss & hej Ronya <3


sightseeing på Visingsö!

Heej, idag väckte pappa mej vid halv tio. Och gissa vem jag drömde om? MICHEAL JACKSON! Jag drömde att jag träffade honom, och vi blev vänner. Jag visade honom fårö(gotland), och jag minns inte att någon kände igen honom precis.. skumt, men också roligt. Det känns som om jag känner honom bättre? konstigt, jo jag vet. Och nu känns det bara allt mer sorgligt att han faktist är död. menmen, efter det så stack vi iväg till en borg. Som faktist ska vara bland dem första som gjordes i sverige. Det var väl trevligt och så. Sen åkte vi till en ruin vars ägare hette Brahe i efternamn, och efter det åkte vi till en medeltidskyrka, som byggdes år 1400 ekr. Riktigt läskigt, för att man kunde komma längst upp till kyrkans topp(torn). Och trapporna vi gick på hade låååååångt avstånd mellan varandra och ett felsteg skulle sluta riktigt hemskt. vi gick iaf upp (man såg typ inget) och när vi väl var där uppe fick jag värsta svindeln.. Sen åkte vi hem och jag var först på datan! Så här kommer lite bilder, ENJOY!

SRY! men vissa(dem flesta) bilderna är snea, och det går typ inte att fixa. men ni får väl antagligen bara vrida på huvudet!

Här är då jag på morgonen(precis efter frukost)..

haha, jo jag har mixtrat med den.(togs också i morse)

Här är då Borgen, inte så stor va?

Joseph skulle testa om man kunde gå ut på kanten

pappa läser på skylten

han studerar den noggrant innan han.. 

kommer fram till något

Jag vet inte riktigt vad det är, men det är iaf någon sorts runa.så långt har jag dragit min slutsats!

här ser man en liten bit av värnen!

SNE BILD! ser nästan ut som en grotta, hittar ni joseph? denna gång får man tyvärr ingen länkning


Joseph klättrade upp på taket:O
det blåste så mycket att jag var tvungen att hålla i håret, annars skulle jag få bakåt slickat!

bild tagen av mej!

hahaha, Joseph hoppar!

vatten

den här har jag också tagit, fin va?

den här fastna jag verkligen för.ni fattar nog att den är sne, men ser ni joseph och pappa längre fram på vägen? dem 
är oskarpa och växten är skarp

här är kyrkan, ser inte så högt ut på bild.men det var jääätte högt!

Puss / Julia 

godnatt


hejhej. Idag så har jag shoppat som  jag redan sagt på inlägget nedan men efter det så var jag med jaqueline och vi var ute lite och tog lite bilder, va inne på datorn och så. och hon är fortfarande kvar än;) men tror hon ska gå snart. Renee ( min syster ) vi ska nog sätta på en film snart men vi vet inte vilken än.  Nu är det så att det inte är säkert att vi ska till cypern. Vi hittade några billiga och fina bra ställen i grekland så vi får väl se, även fast vi åker typ 2010 happy happy. aja , men ska sticka nu. ciao / Ronya


Bilder


Mitt ansikte ser hemskt ut, därför tog jag kort på mina läppar ist!

Det är uppochned, iknow.. Men det blir cp på min kamera. Jag försökte ta ett foto på min outfit och 
satte på självutlösare. Och gissa? min pappa kommer och förstör, så därför försökte jag ta kort såhär.(man ser typ inget)

Har iaf på mej: 
slitna jeans från Bikbok
grått linne från hm
vit kofta från hm
halsduk från ?
skor, vita converse

den som hittar Joseph snabbast(på bilden ovan) och kommenterar vart i det här inlägget snabbast blir länkad!

Puss / Julia 


Har valt en film nu..

Har valt att se "the fast and the furious", någon som har sett den?


haha lite sne, men det duger.

Puss / Julia

Vette fan vart jag är!?

Heej, kära bloggare.. Saknat mej? Hoppas det iaf, jag vet inte alls vart jag är nu. Men det kallas Gränna och ligger i södra Sverige. Och vi åkte typ ut till en ö i Värnen, som heter Visningsö. Jag stannar här en natt, sen drar vi vidare till något annat ställe. Vi har iaf tagit in på ett vandrahem och det ser väl helt ok ut.. Joseph och jag ska snart se på film, vet inte vilken menmen.. Jag skriver mer senare.


Jag är där pilen pekar.. mitt i värnen typ:O

Ps. I miss u Ronya!

Puss / Julia 

Cypern kanske? turkiet? ..

ja , ni läste rätt. Ska kanske till cypern nästa år med Sara, hennes lillasyster, deras mamma, min mamma och min lillasyster. Sara och jag är bästavänner så som våra småsyskon så det kommer bli sjukt kul. Första gången blir det väl för mig att flyga då och hoppas verkligen att det blir av. Idag har jag vart med min syster på stan. Jag köpte en systemkamera väska, örhängen, jeans leggings från gina, tights från h&m och en ny väska! är skit glad och kan fortfarande inte fatta att jag fått en system kamera. Aja , ska gå nu kramkram Ronya. och julia hälsar att hon är i gränna tror jag att det hette, haha skumt!


CYPERN!


tights från h&m 69.50:-


kameraväskan


örhängen för bara 12.50 på glitter , skit rea!


Väskan


jeans leggins från gina tricot 199:-


SYSTEMKAMERA!

hejhej! eftersom att min lillasyster och jag fyller år en månad efter varandra så firar vi med släkten tillsammans och jag får presenter på hennes födelsedag och hon på min och jag fick en system kamera, presentkort på gina och h&m och smycken. Vet att jag kommer få the sims 3 från farmor och farfar så sjukt glad. Nu har julia åkt iväg typ sverige runt och kommer sakna henne skit mycket! men ska till stan nu, måste köpa jeans tights, väska till kameran, handväska & lite mer grejer. puss&hej ronya


BILDER tagna med kameran



presentkort h&m och gina


mörk rosa blomma


vit blomma


lila blomma


fanta exotic


pappas och min hand


Nick jonas , sötaste killen!


sötaste syster i vattnet.


hahaha innan hon som ändrar kläder på JB kastar över en skjorta för kameran. (:

Det här visste du inte om mej..


1. Jag kommer från Norge, Estland och såklart Sverige..

2. Jag är helt galen i att kolla mej i spegeln, misstolka det inte..

3. Jag har aldrig annvänt napp, har aldrig gillat det..

4. Jag döpte min brorsa till Brummelman, och han heter faktist det i mellannamn..

5. Jag hatar maskar och sniglar, är helt livrädd för dem.. 

6. Jag är inte döpt, mamma och pappa hann aldrig att göra det..

7. Jag har aldrig varit riktigt förälskad.. 

8. Jag kallade dagis för skola och alla andra var tvugna att också göra det, för jag ville 
ha samma som min storebrorsa som gick i skolan.. 

9. Jag har världens scenskräck, hade skit bra som liten men det har försvunnit..

10. Jag var extremt nyttig som liten och gillade att träna mycket och äta ekologisk/nyttig mat. Jag kunde motstå godis och åt bara bra mat..

Puss / Julia 


Jag ska billuffa..

Asså inte exakt billuffa, men på ett ungefär. Jag ska åka söder ut och så. Men jag vet inte exakt, pappa kom och berätta allt igår så jag är inte helt säker. Men fatta vad coolt, bara att jag kommer missa alla mina vänner :( jag åker alltid bort hela sommarlovet, hinner knappt med att träffa vänner. Menmen, ska vänta tills pappa kommer sen ska vi och handla. Han sa också att vi ska köpa större högtalare till datorn. Men jag ska gå och kolla på MTV nu. 

Puss / Julia 

Är du nöjd med dej själv?

Jag måste gå rakt på sak.. Jag stööör mej så på när folk säger att man ska vara nöjd med sig själv? För jag är ganska övertygad om att alla inte tycker om något med sig själv. Jag gillar bla inte mina höfter, kanske för att när jag var liten var jag rak som en pinne och sen kom mina höfter så snabbt? Jag vet inte, men det går inte precis och tänka bort det. 

Och t.ex. ena min hörntand har jag gnisslat ner, så den är hälften så stor som den egentligen ska vara. Och istället för att vara spetsig är den helt platt under. Jag vet att jag också fått beröm för mina tänder, men den tanden syns inte när jag ler. 

Och jag är rädd att jag ska gnissla ner hela tanden, för jag gnisslar bara tänder på natten så jag kan inte sluta göra det precis. Jag är så nojjig att jag en gång la jag ett täcke i munnen bara för att inte gnissla ner tanden mer. Så alla har sina nojjor, och man kan inte be någon att sluta säga något dåligt om sig själv..





Bilder

Heeej, Jo vi har ju solat klart nu och ska snart se på film. Det blev MIRRORS, så sjukt läskig. Men aja jag lovade ronya så det får bli den då. Föresten tar lite bilder nu, och jag har verkligen blivit brun. Vi ska iaf ut och hyra film nu och köpa godis, så vi bloggar väl inte förns imorgon.. 

Här är jag med min fina bikini


Visst har jag blivit brun?

Puss / Julia 

bilder från idag


julia och jag 

några som kom med på en bild som julia råkade radera, så gulligt -.-

fick solsting, blev tvungen att vara i skuggan ett tag.

hahhahaha!

hmm

kramkram ronya


OUTFIT


Stor t-shirt från Gina tricot
Kjol från bikbok


Inget smink ofc!

Puss / Julia
    

Så sega!

heeej, nu vaknade typ jag och ronya.. eller jag vaknade lite tidigare och det första jag gjorde var att sätta mej framför tvn. Och sen lite senare vaknade ronya, och då satte vi på The hills! så fucking bra:) menmen vi ska väl sega ett tag till, men jag lägger in en bild på mej nyvaken, vilken skandal! Kommer också lägga in på några bilder på kläder/smycken jag har köpt. 



och här är jag nyvaken, kände mej bara tvungen att inte visa hela mitt ansikte


en sorts tubkjol från Bikbok


Baksidan av några jeans från Bikbok


..och såhär såg dem ut på framsidan


Dem här örhängerna är så söta

och sen köpte jag ett par till örhängen som var skit fina

Puss / Julia 

Love game

hejhej:) ronya som skriver. Sitter här nu hemma hos mig med julia och lyssnar på love game - lady gaga. great song. Sov hos julia igår och vi såg skrääääckis! Crazy Eights, konstig film. menmen, idag så har vi bakat kladdkaka , elr brownies med andra ord. 14 dagar kvar till julias fjortis dag, grattis! har sett jonas brothers 3D film i förrigår, så sjukt bra! när nick höll sitt lilla tal på a little bit longer och när han höll på gråta /: heeeeemskt! ska sova hos julia inatt igen och vi gonna have fun. aja , ska dra nu. Elr vi kanske typ ska kolla film elr ut. puss och hej / Ronya


tagen av mig! löv och droppar.


saknar er!


miss us /:


barndomsvän


sommar


Gotlands bilder


Samma dag som vi kom till fårö,sprang vi ner till stranden:)

Här är då en bild på den vänstra halvan av stranden(stranden får inte plats på bild, too big)

Här är mitten delen, på ett ungefär:P

Innan jag gick ner var jag tvungen att ta en bild på mej:D

Vänstra delen, visst är det helt underbart!? Det finns bara sånna här stränder på fårö, om man jämför med hela gotland:O

Min brorsa är i vattnet(han kan man inte kalla badkruka) (:

Ni kanske fattar? We love gotland!:)

Jag fick aldrig med vågen jag ville få med:(

Ser ni sån sand? vit och mjuk, inte som jävla stockholm, sry men jag är bara ärlig:P

Min brorsa solar;)

Jag fick inte ta med Natalie, så jag tog bort henne, här solar jag iaf:D

Här är det vågor:)

Allt skum som ni ser är bara vågor, men det kom tyvärr inte med på bilden :P

Vågor:D

.. och lite mer vågor:D

Haha vi tog kort på oss, jag och natalie som jag träffade där:P

Här är jag, alltid på bra humör, yeah right?

Mitt ansikte blev konstigt för att jag hade solen i ögonen:)

puss / Julia

Hos Ronya

heeej, kom hem igår och idag så fort som jag hade fixat mej, gick jag till Ronya:) Ska sova här, men berättar mer om Gotland imorgon:) Vi ska iaf se på film nu.

Puss / Julia

Saker ni inte visste om mig ..



1. är helt besatt av Jonas Brothers
2. älskar the sims
3. har varit besatt av justin timberlake och daniel powter
4. har aldrig vart utomlands förutom i norge.( alltså inte flygit flyplan )
5. älskar skräck filmer, eller filmer överhuvudtaget
6. avgudar miley cyrus liv.
7. har bara varit kär en gång
8. har haft 3 bloggar
9. är galet kär i tv serien O.C (:
10. har aldrig haft ett eget rum
/ Ronya

harry potter premiär

Japp , harry potter! ska dit på onsdag med kära elin och agnes och vi har redan bokat, skit bra platser! Längtar redan , den verkar så jävla bra fast vet vad som händer i slutet HEMSKT! fast jag tänker tyvär inte avslöja eller förstöra för er men men .. är hemma och slappar nu , vet inte om jag skulle träffa vicky fast vi har inte hört av oss än och mår inte så jätte bra så vi får se. Ska se på film snart, vet inte vilken men en skräckis tror jag:D me <3 skräck. kanske asylum, end of the line, boogeyman? aja pusss / ronya. 2 timmar tills julia kommer hem!


trix och fix med hår

ja , läste nyss att sara har fått kort hår, fast vi får väl hoppas det är skit fint, men det kmr säkert inte va så kort tror ja .. :) Aja jag är med elin och agnes nu och vi ska gå och klippa och färga agnes hår. Agnes och deras familj är med i en grej som heter servas eller hur det nu stavas att folk från utlandet får komma och bo hos dem och så vidare .. och då kom det två 17 åringar hit, en från colombia och en från ungern och vi spelade innebandy med dem hur länge som helst, mer än två timmar!! jobbigt. Men vi vann iallafall , nästan (a) fast det var typ första gången för en av killarna så det var ju kul att se. Men vi ska nog sticka nu byebye ;) // Ronya p.s JULIA KOMMER HEM IDAG!

kolla in den här bloggen!

grymt bra låt!

i vintras, sötisar!


Agnes och Jag (:


Saknar dig, kom hem sara!

dålig uppdatering

hejhej bloggen! har inte skrivit på nån dag förlåt. Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, eller jag har varit med agnes maj elin och hanna. Vi kollade på step up. skit bra film:) Agnes ligger och läser just nu och har inget för mig förutom att kolla runt lite på datorn efter jonas brothers nyheter och konstsärer och sånt dem har typ. ointressant för er jag vet , förlåt. =) Vi har gjort en liten dans ( låter kanske töntigt jag vet ) men den är verkligen grym och om vi filmar lägger jag ut den på bloggen och såklart youtube;D men ska dra nu, puss och hej leverpastej // Ronya ..


Sötaste JB


Älskade agnes (:

Bloggar på Gotland

Heeej, alla underbara läsare.. Saknat mej? jo jag vet, ni har längtat efter att få se alla bilder, och nu sitter jag iaf med Natalie på ett internet Cafe och myser. Vädret var på topp när jag kom men efter en vecka började det regna. Vi har iaf haft skit kul, vi träffade bla på ett par stureplansnubbar och följde med dem hem. Har tyvärr inte tagit någon bild på dem, men ni kan väl tänka er hur dem ser ut? Sen träffade vi på några från stockholm, som bodde i närheten av mej. Vi har gjort brasor nere vid stranden och bara haft det mysigt. Som kanske vissa vet är jag på Fårö, och här är det bla karaoke. Och då kommer det as mycket folk, fåröbor, stockholmare och andra ungdomar. Och en stockholmare som vi bla kände blev slagen av en fåröbo för att ha härmat deras dialekt. Så ni fattar nog att det är ganska uppdelat. Menmen ska lägga in några bilder.

puss / Julia



Alla säger väl ja till glass?


Jag i vattnet på fårö, dem har världens största stränder, jag svär:)

Titta vad underbart:D

Här var det storm:O

men folk badade endå(:


Veckans Låt!


I belive - Yolanda Adams

slappdag

hejhej, inte skrivit idag men lagt upp ett inlägg iallafall. Idag har jag bara tagit det lugnt och vet inte om jag ska hitta på något ikväll, kanske kolla om första säsongen O.C? Men iallafall, min lillasyster fyller år snart så då brukar jag också få en liten present så vi har önskat oss säsong 3 O.C och vi får nog den ;) shh .. sims 3 kanske också (a) aja men nu ska jag se på film eller bara vila, kanske käka något? byebye / Ronya

Kolla in den här bloggen

Jonas brothers bilder


Gjorde den alldelsen nyss ;)

Besatt

Ja , jag har blivit besatt. The O.C. är helt otroligt grym och ändå så är jag bara på andra säsongen? 2 säsonger kvar som jag verkligen ser fram emot att få se.


Idag är det ju säsongstart igen med Prison Break, redan säsong 4 och det är också en sån sjukt bra serie. Ikväll klockan 22.00 börjar den men det är ingen idé om man börjar kolla nu. Puss och hej Ronya

GRATTIS SARA 14 ÅR!


( dålig kvalite )

låten säger allt


Micheal Jackson - They don't care about us.
hemsk video och lyrics lyssna och lär säger jag bara!

johannas land

har varit där i en vecka nu! skit skit mysigt verkligen. Vi har tagit hur många bilder som helst så njut av bilderna. Kom hem alldelsen nyligen och är jätte trött, lite illamående efter åkturen hem men annars mår jag helt okej. Ska kolla på o.c. nu, saknat serien som fan. Puss&Hej Ronya


tuffingar


moppepojkar






poolen




rooooooooonya!


finaste johanna " och daimen "

inristat J<3R


black and white


sexigt


sötis





peace


gravid ?
*shh , en hjälm under linnet*


ja johanna .. :)

det var väl alla, puss.


RSS 2.0